Elsken Ecologie Terschelling

Sinds 2023 is Elsken Ecologie als ecologisch adviesbureau op Terschelling gevestigd en kan Elsken Ecologie uw inventarisaties daarmee tegen scherp tarief aanbieden. Uiteraard kunnen we al onze andere diensten waaronder quickscans flora en fauna, vleermuizen-, huismussen- en gierzwaluwinventarisaties en ecologische begeleidingen tegen scherp tarief op Terschelling voor u verzorgen.

Na vele seizoenen op Terschelling zal Elsken Ecologie dus een deel van zijn veldwerkzaamheden naar Terschelling gaan uitvoeren. Menig winter en veldseizoen is op Terschelling doorgebracht en de wens om hier permanent te vestigen is in 2023 realiteit geworden. Ook in Noord-Holland blijven wij actief.

Met 12 veldseizoenen heeft Elsken Ecologie zeer ruime ervaring met veldwerk en heeft zich door de jaren gespecialiseerd als zeer kundig in vleermuisinventarisaties. Door vleermuis.net, het kenniscentrum omtrent vleermuizen, wordt Elsken Ecologie aangemerkt als de te prefereren professional in Noord-Holland. En nu vanaf veldseizoen 2023, naast eerdere vrijwillige inventarisaties, ook professioneel inzetbaar op Terschelling!